A LEGJOBBAN MŰKÖDŐ INTERNETES PÉNZKERESETI LEHETŐSÉGEK

Szeretnél egy mellékkeresetet mind ezt kényelmesen egy remek baráti közösségben. Akkor neked is köztünk a helyed

 

 

 

MINDEN éjjel azt álmodom, hogy mellettem állsz, s szerelmes szavakra, forró csókra vársz. Simogató pillantásod érzem arcomon, olyan ez mint a valóság. Kár, hogy álmodom.

 

 

Csak nézlek téged, de szólni nem merek, úgysem érted szerelmes szívemet. Komédiázol, játszol csak velem, az élet mégis te vagy csak nekem!

 

 

 

Azt hittem ilyen soha nem történhet meg velem. Azt hittem sikerül elkerülnöm, hogy újra megtörténjen. De mégis megtörtént. Szerelmes lettem! Őrülten szerelmes.

 

 

 

Szerelmem, miért nem vagy itt velem? Életem így kész gyötrelem! Jöjj hát, s szeress, csókolj! Szerelmes szavakkal bókolj! Imádj mindig s ne csak a mai nap, mikor minden szerelmes virágot kap!

 

 

 

Erős a sodrás és elvisz az ár. Szeretnék szívednek szerelmet szeretni, szerelmes szívemet szívedhez szegezni. Szólj szaporán szerelmes szavakat szerelmem száguldó szavával.

 

 

 

Ez a legszerelmesebb szív, mely nem tűr karcolást, mely inkább vérzik, mint szeressen mást.

 

 

 

Szerelmes szívem számodra szabad, szárnyaljon szívembe szerető szavad, szikrázzon szerelemtől szép szemed, szerelmes szívem szüntelenül szeret.

 

 

 

Légy napsütés, édes remegés, beteljesült vágy, szerelmes láz, örök érzelem, szívemnek édesem...

 

 

 

Gondolj rám ha leszáll az est, gondolj rám ha szíved szerelmes, engem is téged is meggyötört az élet, de én ma is szeretlek s nem feledlek téged!

 

 

 

Minden éjjel azt álmodom, hogy mellettem állsz s szerelmes szavakra, forró csókra vársz. Simogató pillantásod érzem arcomon, olyan ez, mint a valóság. Kár, hogy álmodom.

 

 

 

Csak nézlek téged, de szólni nem merek, úgysem érted szerelmes szívemet. Komédiázol, játszol csak velem, az élet mégis te vagy csak nekem.

 

 

 

A távolság csak kérkedő ellenfeled, ha igazán tudsz szeretni, legyőzheted. A fegyver a képzelet, idézd fel őt s itt van veled. A szívedben és lelkedben ott a szerelmesed.

 

 

 

Amikor megláttalak nem kellett más, te voltál nekem a szívdobbanás, úgy vártam rád, ahogy még soha senki más, mégsem jött el az a szerelmes láz.

 

 

 

Szerintem szívből szeretni szabad, szerelmi szózat szívemből szakad, szólj hát szaporán szerelmes szavakat, szerelmünk szirmai százfelé szakadnak!

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 49
Tegnapi: 29
Heti: 49
Havi: 1 089
Össz.: 36 344

Látogatottság növelés
Oldal: Szerelmes is lehetsz bátran ha sok lesz a pénzed :-)
A LEGJOBBAN MŰKÖDŐ INTERNETES PÉNZKERESETI LEHETŐSÉGEK - © 2008 - 2019 - otthonrolkellemesen.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »