A LEGJOBBAN MŰKÖDŐ INTERNETES PÉNZKERESETI LEHETŐSÉGEK

Szeretnél egy mellékkeresetet mind ezt kényelmesen egy remek baráti közösségben. Akkor neked is köztünk a helyed

 

 

Születésnapi jókívánságok :

 

 

Legyen egészséged, tudjál boldog lenni, és a szívedet soha ne bántsa meg senki! Szülinapod is legyen örömnek napja, kívánjuk, hogy a sors ezeket megadja!

 

Megint egy nappal öregebb lettél, a mosásban kicsit összementél. De ne búsulj, jön még télre tavasz, XX éves is csak egy évig maradsz! Azt kívánjuk mindnyájan e szép napon, Ragyogjon rád napfény, legyél boldog nagyon. Szíved sose féljen, bánat sose érjen, Minden utadon szerencse kísérjen.

 

Szülinapod alkalmából küldöm-e levelet, hogy az idök elmúltával el ne felejts engem. Gondolj néha a sorok írójára, ki boldogságod szívböl kívánja. A nap az égen is Neked ragyog, Hisz ma van a szülinapod. Rövid ez a pár sor, de benne van a lényeg, Senki sem szeret úgy, mint mi szeretünk téged!

 

 

Ma emberek millióit köszöntik fel a szülinapjukon, minta ahogy Téged is. De számomra ez csakis a Te szülinapod, mert Te vagy a legjobb barátom. Gondolok Rád!

 

Szülinapod alkalmából nem kívánok egyebet, Minden lépésedet kísérje szeretet! Arcodon derü, lelkedben nyugalom, Légy boldog ezen a napon! A nap ma olyan fényesen ragyog, ma mindenki azt suttogja: Boldog Szülinapot!

 

Azok, akik igazán szeretnek, sok ilyen szép napot kívánnak Neked! Ezt a napot vártad egész éven át, érezted az élet néha bánt. Pár órára a könnyeket felejtsd el, hidd el mindenki téged ünnepel!

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 80
Tegnapi: 29
Heti: 80
Havi: 1 120
Össz.: 36 375

Látogatottság növelés
Oldal: Születésnapra
A LEGJOBBAN MŰKÖDŐ INTERNETES PÉNZKERESETI LEHETŐSÉGEK - © 2008 - 2019 - otthonrolkellemesen.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »